Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Amiqure Stress - 120 tabletten

002.0104.00120

Snel Overzicht

AmiQure-bij Stress bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die op een diervriendelijke manier de zwakke zenuwen tot een weldadige rust te brengen, zowel op de lange termijn, maar ook op de korte termijn.
€ 16,50

In voorraad

View Detail
OF

Details

Net als mensen en andere dieren, zijn honden ook wel eens rusteloos of prikkelbaar. Dit kan het resultaat zijn van een belangrijke verandering of een (chronisch) gebrek aan zekerheid. Zo kunnen honden bijvoorbeeld geïrriteerd raken door reizen, lawaai en bij verblijf in een pension.

Stress-situaties

Bijvoorbeeld lawaai of afzondering, kunnen leiden tot vernielzucht en vervuiling. Ook een schokkende belevenis kan de oorzaak zijn van een gedragsverandering bij de hond, te denken valt aan bijvoorbeeld aan vuurwerk, gevecht met een hond of mishandeling. Maar ook het niet goed gesocialiseerd zijn tijdens de puppy periode kan gedragsproblemen veroorzaken.

AmiQure-bij Stress bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die op een diervriendelijke manier de zwakke zenuwen tot een weldadige rust te brengen, zowel op de lange termijn, maar ook op de korte termijn. Belangrijk om te weten is dat amiQure-bij Stress kalmeert zonder te versuffen en geen gewenning geeft.

Toepassingen

Bij/voor aanpassing, acceptatie (bijv. nieuw huisdier), agressief gedrag (uitvallen), hyperactiviteit, hondenshow, zenuwachtig gevoel, onverdraagzaamheid, reizen, spanning, stress als gevolg van stress-situaties, verblijf in pension, vernielzucht en vuurwerk.

Inhoudsstof Functie
Withania extract, Foliumzuur, Vit. B6 vermindert stressgevoeligheid
Valeriaan extract ontspannend en rustgevend
Magnesium ontkrampt de spieren

Gebruik

Voor normaal langdurig gebruik, dagelijks 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Voor preventief gebruik bijvoorbeeld bij reizen, liefst 5 à 7 dagen voor aanvang starten met toediening.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Amiqure Stress - 120 tabletten