Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix BARF Combimix

002.0076

Snel Overzicht

Voor aanvulling bij vers vleesvoeding. Geeft het BARF menu net dat belangrijke beetje extra. Bevat alleen puur natuurlijke bestanddelen.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix BARF CombiMix 150 gram
€ 11,45
Hokamix BARF CombiMix 400 gram
€ 21,01
Hokamix BARF CombiMix 750 gram
€ 30,81
Hokamix BARF CombiMix 2 kilo
€ 70,05
View Detail
OF

Details

BARF

BARF is een acroniem voor "Bones And Raw Food" of ook "Biologically Appropriate Raw Food". De term wordt gebruikt om het zelf samenstellen van verse rauwe voeding voor o.a. honden aan te duiden. BARF voeding bestaat meestal uit: 60 % rauw vlees, 15 % gemalen vegetarisch materiaal, 10 % organen, 5 % fruit. Er blijft 10 % over om vitaminen, mineralen en spoorelementen aan te vullen. Dit kan met BARF CombiMix. 

BARF CombiMix

Zo krijgt het BARF menu net dat belangrijke beetje extra! BARF CombiMix, met uitsluitend puur natuurlijke bestanddelen, vult vitaminen, mineralen en spoorelementen in de voeding aan. Het bevat:

  • Lijnzaad: omega-3 en -6 vetzuren voor een glanzende vacht en optimale vertering.
  • Rijstzemelen: ß-glucaan ter ondersteuning van een goede darmflora.
  • Zeealgenmeel (Ascophyllum): mineralen, sporenelementen (vnl. jodium) ter bevordering van een mooie vacht en een goede vitaliteit.
  • Kruiden: leveren etherische oliën en natuurlijke vitaminen, mineralen, sporenelementen, bioflavonoïden, ter ondersteuning van de stofwisseling en het algemene welzijn.
  • Algen (Chlorella & Spirulina): essentiële aminozuren, vitaminen (A, B, E), calcium, ijzer, magnesium ter bevordering van het herstel van lichaamscellen en lichaamsreiniging.
  • Appelpoeder: natuurlijke pectinen en andere belangrijke stoffen ter ondersteuning van de vertering.

LET OP
Ondanks dat de ervaringen met BARF veelal positief zijn en goede resultaten geven, is wetenschappelijk bewezen dat er een mogelijk risico verbonden is aan het voeren van rauw vlees.

Mogelijke risico’s:

· Rauw vlees kan besmet zijn met schadelijke bacterien (zoals Campylobacter en Salmonella) die maag-darmklachten kunnen veroorzaken. Daarom is het af te raden om een pup of dier met verzwakte weerstand rauw vlees te geven.

· Het voeren van botten heeft als risico dat scherpe punten de maag- of darmwand kunnen doorprikken, met alle vervelende gevolgen van dien.

Als u graag rauw vlees wilt gaan geven, laat u dan goed adviseren en laat het dieet bij voorkeur door een voedingsexpert controleren.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix BARF Combimix