Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Forte

002.0007

Snel Overzicht

Wordt vooral ingezet bij hardnekkige huid- en vachtproblemen. Bijvoorbeeld bij ontstekingen en wondjes welke kunnen ontstaan bij een allergie ten gevolge van extreme jeuk.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Forte 300 gram
€ 26,75
Hokamix Forte 750 gram
€ 46,80
Hokamix Forte 1500 gram
€ 76,50
View Detail
OF

Details

Werking

Hokamix Forte dankt zijn doeltreffende werking aan de combinatie van de 30 Hokamix Kruiden en zeealg. 

De kruiden zorgen voor een verbetering van de vertering en stofwisseling. Zo wordt hoogwaardig voer beter benut. 
Organen zoals de lever en de nieren, de afvalbakjes van het lichaam, kunnen door de werking van de kruiden optimaal functioneren. De reiniging van afvalstoffen vindt op deze manier beter plaats. Forte heeft een sterkere ontgiftende werking dan Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit.

De weerstand wordt versterkt door het hoge gehalte aan ß-caroteen (een voorloper van vitamine A) in zeealg, welke witte bloedcellen activeren.

Door het hoge percentage van een bijzondere groeifactor in zeealg wordt wondheling en aangroei van nieuw huidweefsel sterk bevorderd. Dit kan vooral van belang zijn bij honden welke zichzelf wonden hebben aangebracht door extreme jeuk.

Hokamix Forte bevat eiwitten van een hoge kwaliteit, waardoor lichaamscellen beter worden gevoed met een aantal essentiële aminozuren.

Ingrediënten

Hokamix Forte is een natuurlijk product welke bestaat uit een mix van 30 plantenkruiden gecombineerd met zeealg. Het product bevat natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen. Maar het bevat ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam.

Gebruik

  • Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
  • Volwassen honden: 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
  • Extreem grote honden, zoals bijvoorbeeld Dog, Sint Bernard, Molosser enz. mag u 20 - 25 gram per dag geven

Bij het eerste gebruik van Hokamix Forte begint u met een geringe hoeveelheid. Bijvoorbeeld grote honden een half maatschepje, kleine honden en katten een mespuntje. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Bij hardnekkige klachten adviseren wij om een combinatie van Hokamix Forte en Hokamix Skin & Shine te geven.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix Forte te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix Forte te geven.

Let op

Hokamix Forte mag in geen geval verhit worden. De temperatuur van het voer mag niet hoger dan 35˚ C (handwarm) zijn voordat Hokamix Forte erdoor gemengd wordt. Maak nooit meer voer klaar dan voor 1 dag.

Hokamix Forte is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Forte