Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Gewricht+ Tabletten

002.0011

Snel Overzicht

Alle voordelen van Gewricht+ in tabletvorm voor extra gebruiksgemak. Makkelijk te doseren en ook geschikt voor meer kieskeurige eters. Voor een goede conditie van het bewegingsapparaat van uw hond.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Gewricht+ tabletten 90 stuks
€ 28,65
Hokamix Gewricht+ tabletten 190 stuks
€ 57,25
Hokamix Gewricht+ tabletten 390 stuks
€ 107,80
View Detail
OF

Details

Hokamix gewricht+ is Hokamix gecombineerd met Glycosaminoglycanen (mosselextract uit de groenlippige Nieuw Zeelandse mossel), Chondroïtinesulfaat en Mucopolysacariden. Zeer geschikt voor gebruik bij pijnlijke gewrichten bij het opstaan, botveranderingen (artrose, spondylose, HD, Patellaluxatie etc.), slappe banden en pezen en voor extreem grote rassen in de groeiperiode.

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen. De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om de in het bloed aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren. Op deze wijze kunnen vele, vaak langdurige, problemen verholpen of voorkomen worden.

Gebruik

Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 tablet per 2 kg lichaamsgewicht dagelijks.
Volwassen honden:

  • van 1 – 5 kg: 2 tabletten per dag,
  • van 6 - 15 kg: 4 – 8 tabletten per dag,
  • vanaf 16 kg: 10 tabletten per dag,
  • extreem zware honden (Dog, Sint Bernard e.a.): 15 – 20 tabletten per dag.

Bij het eerste gebruik van Hokamix Gewricht+ begint u met een geringe hoeveelheid. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix Gewricht+ te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix Gewricht+ te geven.

Let op

Hokamix Gewricht+ is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Gewricht+ Tabletten