Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Tabletten

002.0002

Snel Overzicht

Een tablet van 30 gezondheidsbevorderende kruiden, deze zijn handig en snel te doseren. Ook zeer kieskeurige eters accepteren de tabletten doorgaans zonder moeite.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit (Tabletten) 80 stuks
€ 13,30
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit (Tabletten) 200 stuks
€ 30,25
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit (Tabletten) 400 stuks
€ 56,89
View Detail
OF

Details

Werking

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale vertering en stofwisseling. Zo helpt Hokamix om hoogwaardig voer optimaal te benutten. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld.
Door de ingewikkelde samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden onder andere het maagdarmkanaal, hart- en bloedvaten. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren.

Lokale verschijnselen, zoals een geïrriteerde huid, schilfers in de vacht, kale plekken, of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de werking van de kruiden kunnen vele, vaak langdurige, problemen aangepakt worden. 

Ingrediënten

Hokamix is een natuurlijk product welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen. Maar ze bevatten ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam.

Gebruik

De tabletten zijn een goed alternatief voor de poedervorm. Hokamix Tabletten kunt u door het voer van uw hond mengen of als extraatje geven. Elke Hokamix Tablet bevat 2,5 gram originele Hokamix Kruiden.

Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken ½ tot 1 tablet per dag.

Volwassen honden:

  • van 5 tot 10 kg: 2 tabletten per dag
  • van 10 tot 40 kg: 4 - 6 tabletten per dag
  • boven de 40 kg: 6 - 7 tabletten per dag

Bij het eerste gebruik van Hokamix begint u met een geringe hoeveelheid. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix te geven.

Let op

Hokamix is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Tabletten