Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Snack Petit

002.0004

Snel Overzicht

Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor pups en kleine honden tot ca. 7 kg.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Snack Petit 400 gram
€ 10,30
Hokamix Snack Petit 800 gram
€ 17,05
Hokamix Snack Petit 2250 gram
€ 41,95
Snack Petit 4500 gram
€ 76,50
View Detail
OF

Details

Werking

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale vertering en stofwisseling. Zo helpt Hokamix om hoogwaardig voer optimaal te benutten. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld.
Door de ingewikkelde samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden onder andere het maagdarmkanaal, hart- en bloedvaten. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren.

Lokale verschijnselen, zoals een geïrriteerde huid, schilfers in de vacht, kale plekken, of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de werking van de kruiden kunnen vele, vaak langdurige, problemen aangepakt worden. 

Ingrediënten

Hokamix is een natuurlijk product welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen. Maar ze bevatten ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam.

Gebruik

Hokamix Snack Petit: 1 snack bevat 1 gram Hokamix poeder. Bedoelt voor de kleine(re) hondenrassen. Voor honden zwaarder dan 5 kg adviseren wij Hokamix Snack. 

  • Pups: Vanaf 3 weken 1 Snack Petit per dag.
  • Volwassen honden: 1 Hokamix Snack Petit per kg lichaamsgewicht.

Indien gewenst: de dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Voor honden met allergieklachten adviseren wij Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder of Tabletten. Snack en Snack Petit bevatten mogelijke allergenen in de vorm van kip en tarwe.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix Snack Petit te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix Snack Petit te geven.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Snack Petit