Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Honden

Honden producten

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 55

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder

  Vanaf: € 10,81

  Kruidenmix voor een gezonde vacht, huid en vitaliteit. Verbetert de huid- en vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.
   
  XP91-306O-CGYQ

  Meer Informatie

 2. Hokamix Snack

  Vanaf: € 10,30

  Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor middelgrote en grote honden.

  Meer Informatie

 3. Hokamix Snack Petit

  Vanaf: € 10,30

  Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor pups en kleine honden tot ca. 7 kg.

  Meer Informatie

 4. Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Tabletten

  Vanaf: € 13,30

  Een tablet van 30 gezondheidsbevorderende kruiden, deze zijn handig en snel te doseren. Ook zeer kieskeurige eters accepteren de tabletten doorgaans zonder moeite.

  Meer Informatie

 5. HOKAMIX Skin&Shine

  Vanaf: € 12,96

  Met omega 3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Ter ondersteuning bij hardnekkige huid- en vachtproblemen. Daarnaast ondersteunt dit product de gehele vitaliteit en weerstand. Geschikt voor honden, katten en knaagdieren.

  Meer Informatie

 6. Hokamix Forte

  Vanaf: € 26,75

  Wordt vooral ingezet bij hardnekkige huid- en vachtproblemen. Bijvoorbeeld bij ontstekingen en wondjes welke kunnen ontstaan bij een allergie ten gevolge van extreme jeuk.

  Meer Informatie

 7. Hokamix Gewricht+ Poeder

  Vanaf: € 25,65

  Voor een goede conditie van het bewegingsapparaat van uw hond.

  Meer Informatie

 8. Hokamix Gewricht+ Tabletten

  Vanaf: € 28,65

  Alle voordelen van Gewricht+ in tabletvorm voor extra gebruiksgemak. Makkelijk te doseren en ook geschikt voor meer kieskeurige eters. Voor een goede conditie van het bewegingsapparaat van uw hond.

  Meer Informatie

 9. Hokamix Bonies

  Vanaf: € 7,55

  Een puur plantaardige snack met slechts 2% vet en weinig calorieën. Gezond én lekker, ook voor honden die snel aankomen.

  Meer Informatie

 10. Hokamix adult sensitive koudgeperste brok met lam

  Vanaf: € 11,94

  Deze licht verteerbare volledige voeding voor de volwassen hond is op 100% natuurlijke basis. Door het speciale persproces op extra lage temperatuur blijven de vitamines, aminozuren en waardevolle ingrediënten in takt. De geselecteerde eiwitten en koolhydraten, evenals de toegevoegde Hokamix kruidenmix zorgen voor vitaliteit en een goede gezondheid. Zeer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen en/of met een overgevoelig maagdarmkanaal.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 55

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5