Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Snacks

Honden Snacks

 

Verantwoord belonen en snacken

Pet Food Plaza beschikt over een assortiment met gezonde snacks, speciaal voor de hond. Het is beter om geen snacks die wij graag nuttigen (zoals een stukje kaas, worst of een koekje) te geven. Ze zijn te vet, kruidig en bevatten veel calorieën. Ook kunnen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen allergische reacties veroorzaken. Een bijkomend risico van snacks die bedoeld zijn voor mensen, is dat het kan leiden tot gedragsproblemen zoals schooien of het stelen van voedsel op tafel. Bijna alle snacks op Pet Food Plaza zijn op natuurlijke basis.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 17

 1. 1
 2. 2
 1. Mr Miller Grain Free voordeelbundel

  Normale prijs: € 13,99

  Special Price € 12,50

  Mr. Miller Graanvrije biscuits zijn heerlijke ovengebakken koekjes met groenten, fruit en een dierlijke bron van eiwit als belangrijkste ingrediënt. Elke variant is gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten.

  De koekjes bevatten geen granen of gluten en zijn daarom de ideale beloning voor honden met een gevoelige maag of darmen.

  Zonder suikertoevoegingen, kleur- en smaakstoffen. De hersluitbare verpakking houdt de koekjes heerlijk vers en knapperig.

  Meer Informatie

 2. Mr Miller High Meat voordeelbundel

  Normale prijs: € 13,99

  Special Price € 12,50

  Mr. Miller High Meat Biscuits zijn heerlijke ovengebakken koekjes met een hoog vleesaandeel. De koekjes zijn gemaakt van uitsluitend premium ingrediënten, volgens het traditionele recept van Mr. Miller. De hersluitbare verpakking houdt de koekjes heerlijk vers en knapperig.

  Meer Informatie

 3. Mr Miller High Meat Chicken Drumsticks - 250 gram

  € 3,50
  Snack met kippenvlees (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met kippenvlees. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 4. Mr Miller High Meat Liver Bones - 250 gram

  € 3,50
  Snack met varkenslever (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met varkenslever. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 5. Mr Miller High Meat Pork Chops - 250 gram

  € 3,50
  Snack met varkensvlees (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met varken. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 6. Mr Miller High Meat Atlantic Fish - 250 gram

  € 3,50
  Snack met Atlantische vis (hoog visgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met Atlantische vis. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 7. Mr Miller Grain Free Mini Bones - 250 gram

  € 3,50
  Graanvrije snacks met eend en sinaasappel. Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. 100% graanvrij en licht verteerbaar.

  Meer Informatie

 8. Mr Miller Grain Free Goodie Bones - 250 gram

  € 3,50
  Graanvrije snacks met lam en appel. Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. 100% graanvrij en licht verteerbaar.

  Meer Informatie

 9. Mr Miller Grain Free Hearts - 250 gram

  € 3,50
  Graanvrije snacks met kalkoen & cranberry. Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. 100% graanvrij en licht verteerbaar.

  Meer Informatie

 10. Mr Miller Grain Free Gourmet Bites - 250 gram

  € 3,50
  Graanvrije snacks met kip en groenten. Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. 100% graanvrij en licht verteerbaar.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 17

 1. 1
 2. 2