Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Huid en Vacht

“De huid weerspiegelt de gezondheid!”, wordt wel eens gezegd. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Een hond met een gave huid en een mooie, glanzende vacht ziet er meteen stukken gezonder uit. Elke hondenbezitter kan zijn steentje bijdragen door te zorgen voor een goede voeding, voldoende beweging en een goede verzorging van de huid en vacht.

Ondanks alle inspanningen kunnen huid of vacht soms toch dof, droog of geïrriteerd raken of gaan stinken. Daar zijn tal van oorzaken voor. Denk maar aan allergieën, insectenbeten, kleine wondjes of een verminderde weerstand. De huid en vacht hebben dan een extra steuntje nodig.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 19

 1. 1
 2. 2
 1. Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder

  Vanaf: € 10,81

  Kruidenmix voor een gezonde vacht, huid en vitaliteit. Verbetert de huid- en vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.
   
  XP91-306O-CGYQ

  Meer Informatie

 2. Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Tabletten

  Vanaf: € 13,30

  Een tablet van 30 gezondheidsbevorderende kruiden, deze zijn handig en snel te doseren. Ook zeer kieskeurige eters accepteren de tabletten doorgaans zonder moeite.

  Meer Informatie

 3. Hokamix Snack

  Vanaf: € 10,30

  Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor middelgrote en grote honden.

  Meer Informatie

 4. Hokamix Snack Petit

  Vanaf: € 10,30

  Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor pups en kleine honden tot ca. 7 kg.

  Meer Informatie

 5. Hokamix Forte

  Vanaf: € 26,75

  Wordt vooral ingezet bij hardnekkige huid- en vachtproblemen. Bijvoorbeeld bij ontstekingen en wondjes welke kunnen ontstaan bij een allergie ten gevolge van extreme jeuk.

  Meer Informatie

 6. HOKAMIX Skin&Shine

  Vanaf: € 26,50

  Met omega 3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Ter ondersteuning bij hardnekkige huid- en vachtproblemen. Daarnaast ondersteunt dit product de gehele vitaliteit en weerstand. Geschikt voor honden, katten en knaagdieren.

  Meer Informatie

 7. Velcote

  Vanaf: € 14,14

  Met belangrijke omega 3-, 6- en 7-vetzuren. Ter ondersteuning van huid, vacht, vitaliteit en weerstand.

  Meer Informatie

 8. GRAU Teunisbloemolie 100 ml

  € 13,00

  100% pure Teunisbloemolie voor optimale verzorging van de huid. Inwendig te gebruiken ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Uitwendig te gebruiken als ondersteuning bij een droge en/of gevoelige huid.

  Meer Informatie

 9. GRAU Omega Skin Care

  Vanaf: € 13,00

  Met belangrijke omega 3- en 6-vetzuren. Ter ondersteuning van huid, vacht, weerstand, hart en bloedvaten.

  Meer Informatie

 10. GRAU Zalmolie

  Vanaf: € 11,25

  Met een hoog aandeel omega-3 vetzuren, ter ondersteuning van huid, vacht en weerstand.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 19

 1. 1
 2. 2