Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Spijsvertering

5 Artikel(en)

 1. Sanofor Veendrenkstof

  Vanaf: € 12,39

  In de naam zit de oorsprong al verstopt: het is een veenproduct. Voor de volle 100% een plantaardig natuurproduct waaraan geen andere stoffen zijn toegevoegd. Vooral gebruikt bij verminderde vachtconditie en maag- darmproblemen.

  Let op: Sanofor veendrenkstof wordt vanaf -2°C of kouder niet verzonden, omdat het product niet tegen kou bestand is.

  Meer Informatie

 2. GRAU Rundervet met glucose

  Vanaf: € 9,95

  Bevordert de eetlust en ondersteunt honden met een hoge energiebehoefte, b.v. tijdens dracht, lactatie of zware lichamelijk inspanning. Ook geschikt voor honden met een droge huid en/of een harde of weinig ondervacht.

  Meer Informatie

 3. Sana-Pron

  Vanaf: € 7,74

  Een pro-biotica, in poedervorm, als kuur speciaal te gebruiken bij diarree bij hond en kat en ter voorkoming van diarree na bijvoorbeeld antibiotica en wormkuren. Bedoeld om snel de darmflora weer op peil te brengen en om het lichaam vocht te laten vasthouden.

  Meer Informatie

 4. GRAU Intestinal Plus tabletten

  Vanaf: € 20,26

  Pre- en probiotische tabletten ter ondersteuning van de darmflora, vooral na hevige diarree, een antibiotica- of wormenkuur. Voor een vaste ontlasting en ter verbetering van de weerstand.

  Meer Informatie

 5. Pemmikan - 400 gram

  € 8,09

  Het ideale supplement voor extra energie, vooral voor werk-, ren-, jacht- en sledehonden en tijdens trainingen en wedstrijden.

  Meer Informatie

5 Artikel(en)