Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder

002.0001

Snel Overzicht

Kruidenmix voor een gezonde vacht, huid en vitaliteit. Verbetert de huid- en vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.

 

XP91-306O-CGYQ

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 150 gram
€ 10,81
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 400 gram
€ 17,80
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 800 gram
€ 30,20
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 2,5 kg
€ 71,20
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 5 kg
€ 127,85
Hokamix Huid, vacht, vitaliteit 10 kg
€ 204,95
View Detail
OF

Details

Werking

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale vertering en stofwisseling. Zo helpt Hokamix om hoogwaardig voer optimaal te benutten. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld.
Door de ingewikkelde samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden onder andere het maagdarmkanaal, hart- en bloedvaten. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren.

Lokale verschijnselen, zoals een geïrriteerde huid, schilfers in de vacht, kale plekken, of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de werking van de kruiden kunnen vele, vaak langdurige, problemen aangepakt worden. 

Ingrediënten

Hokamix is een natuurlijk product welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen. Maar ze bevatten ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam.

Gebruik

  • Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag.
  • Volwassen honden: 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag.
  • Extreem grote honden, zoals bijvoorbeeld Dog, Sint Bernard, Molosser enz. mag u 20-25 gram per dag geven.

Bij het eerste gebruik van Hokamix begint u met een geringe hoeveelheid. Bijvoorbeeld grote honden een half maatschepje, kleine honden en katten een mespuntje. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Hokamix kunt u gemakkelijk toevoegen aan de dagelijkse voeding van uw hond. Voert u brokken? Week deze eventueel eerst in lauwwarm water. U kunt Hokamix ook door kwark, yoghurt of karnemelk mengen. Door het meegeleverde maatschepje kunt u gemakkelijk doseren.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix te geven.

Let op

Hokamix mag in geen geval verhit worden. De temperatuur van het voer mag niet hoger dan 35˚ C (handwarm) zijn voordat Hokamix erdoor gemengd wordt. Maak nooit meer voer klaar dan voor 1 dag.

Hokamix is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder