Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Mr Miller

Mr. Miller premium biscuits zijn ovengebakken hondenkoekjes, gemaakt van uitsluitend premium ingrediënten, volgens het traditionele recept van Mr. Miller. Er zijn twee verschillende varianten: High Meat (met een hoog vleesgehalte) en Grain Free (graanvrij/glutenvrij). Van beide varianten zijn vier verschillende smaken verkrijgbaar. Elke biscuit is gemaakt met uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. De hersluitbare verpakking houdt de koekjes heerlijk vers en knapperig.

5 Artikel(en)

 1. Mr Miller High Meat voordeelbundel

  Normale prijs: € 13,99

  Special Price € 12,50

  Mr. Miller High Meat Biscuits zijn heerlijke ovengebakken koekjes met een hoog vleesaandeel. De koekjes zijn gemaakt van uitsluitend premium ingrediënten, volgens het traditionele recept van Mr. Miller. De hersluitbare verpakking houdt de koekjes heerlijk vers en knapperig.

  Meer Informatie

 2. Mr Miller High Meat Chicken Drumsticks - 250 gram

  € 3,50
  Snack met kippenvlees (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met kippenvlees. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 3. Mr Miller High Meat Liver Bones - 250 gram

  € 3,50
  Snack met varkenslever (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met varkenslever. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 4. Mr Miller High Meat Pork Chops - 250 gram

  € 3,50
  Snack met varkensvlees (hoog vleesgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met varken. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

 5. Mr Miller High Meat Atlantic Fish - 250 gram

  € 3,50
  Snack met Atlantische vis (hoog visgehalte). Heerlijke premium ovengebakken koekjes voor de hond, traditioneel recept met Atlantische vis. Bereid met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten.

  Meer Informatie

5 Artikel(en)