Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Pet Food Plaza Nieuws & Tips

 • Grasaren bij de hond geeft soms ellende

  Het is heerlijk weer, dus op naar bos of strand. Lekker genieten, maar ook opletten geblazen! Het gras staat hoog en er kunnen grasaren tussen staan. De zaden hebben hele scherpe, venijnige weerhaakjes en worden ook wel kruipertjes genoemd. Niet voor niets!

  Lees verder
 • BARF producten: Aanvulling assortiment

  Wij hebben een aantal nieuwe producten in het assortiment opgenomen waar u het BARF menu mee kunt aanvullen en verrijken. Lees verder

 • Wat bepaalt een mooie gezonde huid en vacht bij uw huisdier

  Een van de eerste indrukken die je krijgt van een dier wordt bepaald door de huid en de vacht. Zie je een mooie glanzende vacht dan maakt dat een gezonde, vitale indruk. Bij het omgekeerde denk je al gauw dat een dier niet lekker “in zijn vel zit”. Vaak is dat ook het geval. Lees verder

 • Is kattenvoer slecht voor de hond?

  Regelmatig hoor ik van hondeneigenaren dat hun hond van het kattenvoer snoept. En daarbij wordt de vraag gesteld; kan dit kwaad? Lees verder

 • Chocolade is giftig voor uw hond of kat

  Bijna pasen. De paaseitjes en chocolade paashazen staan weer volop op tafel. Maar pas op dat uw hond of kat er niet bij kan en het opeet, want chocola is giftig voor uw huisdier! Lees verder

 • Teken en vlooien op een natuurlijke manier bestrijden

  De lente komt er weer aan. Door stijging van de temperatuur worden teken en vlooien weer actiever. Zeker na een zachte winter kunnen we veel vlooien en teken verwachten. U kunt uw viervoeter op een natuurlijke manier ondersteuning bieden tegen deze plaaggeesten.

  Lees verder
 • Onverzorgd gebit

  Het is van groot belang om het gebit van uw viervoeter goed te onderhouden. Gebitsklachten worden vaak in een laat stadium pas opgemerkt. De gevolgen hiervan zijn ernstige tandvleesontsteking en verlies van kiezen en tanden. Ontstoken tandvlees is pijnlijk en de betrokken bacteriën kunnen hart, lever en nieren beschadigen.

  Lees verder
 • Goed voornemen: gezond leven

  Voor veel mensen begint het nieuwe jaar met goede voornemens. Voor uzelf hebben deze waarschijnlijk betrekking op een gezonder leven. Misschien is het nu ook het juiste moment om te beoordelen hoe het met de gezondheid van uw viervoeter is gesteld.

  Hieronder vindt u zeven redenen waarom HOKAMIX kan bijdragen aan een gezond leven voor uw viervoeter:

  Lees verder
 • Gezellig en veilig kerst vieren met uw huisdier

  Het einde van het jaar 2016 is alweer in zicht! De kerstboom wordt opgetuigd, het huis wordt versierd en er worden heerlijke maaltijden bereid. In al deze gezelligheid gaat wel enig gevaar voor uw hond en kat schuil. Houdt ze daarom extra in de gaten.

  Lees verder
 • Kunnen honden griep krijgen?

  Wanneer Nederland is overspoeld door de griep en veel mensen hierdoor ziek op bed liggen, vragen veel hondenliefhebbers zich af hoe het zit met griep bij honden. U kunt de weerstand in ieder geval op peil brengen en houden met HOKAMIX.

  Lees verder
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 10 van 24 in totaal