Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Goed voornemen: gezond leven

Voor veel mensen begint het nieuwe jaar met goede voornemens. Voor uzelf hebben deze waarschijnlijk betrekking op een gezonder leven. Misschien is het nu ook het juiste moment om te beoordelen hoe het met de gezondheid van uw viervoeter is gesteld.

Hieronder vindt u zeven redenen waarom HOKAMIX kan bijdragen aan een gezond leven voor uw viervoeter:

 

 

  1. HOKAMIX is een eerlijk kwaliteitsproduct van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn een belangrijke bron van onmisbare stoffen voor het hondenlichaam, zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen.
  2. Veel klachten die verband houden met voeding (en dat zijn er veel) kunnen door een goed uitgebalanceerde voeding worden voorkomen of verbeterd. Door tekorten in voeding kunnen verschillende klachten, zoals huid- en vachtproblemen ontstaan. Een verstandige aanvulling op de basisvoeding is HOKAMIX, u stemt hiermee de maaltijd af op de behoeften van uw hond.
  3. Hondenvoer is ontwikkelt voor de ‘gemiddelde’ hond, maar elke hond heeft een eigen voedingsbehoefte.
  4. Droge brokken bestaan voornamelijk uit granen, eiwitten en suikers die moeilijk te verteren zijn voor uw viervoeter. HOKAMIX ondersteunt de vertering en stofwisseling van deze bestanddelen.
  5. Een goed functionerende stofwisseling zorgt voor een optimale darmflora en vaste ontlasting.
  6. Wanneer uw hond gezond is hoeft hij minder vaak met gezondheidsproblemen naar de dierenarts.
  7. HOKAMIX heeft al meer dan 30 jaar zijn werking bij veel honden bewezen.