Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Pigment - Breng kleur tot leven!

Een belangrijk, rastypische karakteristiek is de vachtkleur van de hond en een duidelijke accentuering van neusspiegel, lippen en ooglidranden. Met hulp van verschillende voedingssupplementen kunt u doelbewust de pigmentatie en de uiting van de kleurintensiteit van huid en vacht van uw hond ondersteunen, op voorwaarde dat de betreffende plaatsen daadwerkelijk een genetische aanleg hebben voor pigmentatie.

            

Pigment

Het is weer bijna zomer. Veel mensen vinden het prettig zich in de zon te koesteren. De pigmentcellen in onze huid maken pigment aan wat een mooie gebruinde teint geeft. Onze huisdieren hebben ook pigment in huid en vacht, dit kunnen we ondersteunen met natuurlijke producten.

Pigment erfelijk bepaald

De kleuren van de huid en vacht van uw hond worden genetisch bepaald en zijn sterk afhankelijk van het ras. Kleuren zijn niet te veranderen en dat hoeft ook helemaal niet. Gek zijn we toch wel met onze kwispelende vrienden! Op een natuurlijke manier kan het pigment ondersteunt worden wat in aanleg al aanwezig is. Voedingssupplementen kunnen zo het beste naar boven brengen.

Pigment ondersteunen bij uw hond, met welk product?

Zo kunt u de aanwezige roodtonen in de vacht van uw Boxer, Teckel, Setter, Terriër, Dog, Poedel of Spaniël intenser maken met Carotin uit wortels. Alle natuurlijke kleurpigmenten én de dichtheid en glans van de vacht hebben baat bij Zeewier. De onbehaarde huiddelen bij ogen, lippen en neus worden sprekend donker met Vlierbessen. Uw hond hoeft dan misschien geen showhond te worden, maar mag er vast wel opperbest uitzien!