Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

ProDen PlaqueOff

002.0090

Snel Overzicht

Onder vele honden- en kattenbezitters leeft de gedachte dat de natuur zorgt voor een goede tandhygiëne. Kauwen op brokken en botten zou voldoende moeten zijn, helaas is dat niet zo. Tandsteen is een veel voorkomend probleem bij honden en katten.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
ProDen PlaqueOff - 180gr
€ 36,00
ProDen PlaqueOff - 40gr
€ 16,00
View Detail
OF

Details

Onderzoek heeft uitgewezen dat de eerste tekenen van tandproblemen zich al voordoen op tweejarige leeftijd bij 80% van alle honden en bij 70% van alle katten.

Slechte adem

De oorzaak van een slechte adem bij honden en katten is vaak tandplak of tandsteen. Dit kan het begin zijn van serieuze gebitsproblemen. 

De ‘neerwaartse spiraal’

Plak is een kleverige dunne laag van bacteriën en voedselresten die altijd in de bek ontstaat. Door verkalking van deze laag wordt er tandsteen gevormd. Dit is het begin van de ‘neerwaartse spiraal’, want bacteriën zijn dol op tandsteen. Het “gif” van de bacteriën irriteert het tandvlees, dat zich vervolgens terugtrekt, waardoor de tand of kies minder vast komt te staan en daardoor zelfs kan losraken en uitvallen. Een slechte tandhygiëne maakt bovendien ook de weg vrij voor andere infecties.

De ontdekking van een natuurzuivere gebitsverzorging

Bij een patiënt van de Zweedse tandarts Sune Wikner, werd regelmatig tandsteen verwijderd. Nadat deze patiënt was verhuisd naar Spanje, bezocht hij tijdens de bezoeken aan het vaderland, zijn Zweedse tandarts. Al tijdens het eerste de beste bezoek ontdekte tandarts Wikner dat de betreffende patiënt geen last meer had van tandsteen. Verrast maar buitengewoon geïnteresseerd wilde tandarts Wikner alles weten over wat de patiënt regelmatig at en dronk. Het speciale soort zout dat de patiënt gebruikte bij de bereiding van Spaanse salades, bleek het ‘verschil’ te maken.

Eerst getest op mensen!

Proden PlaqueOff® werd jarenlang gebruikt door duizenden mensen in Zweden en andere landen voordat het bij honden en katten werd toegepast. Klinische studies bij mensen lieten een vermindering van tandaanslag tot maar liefst 88% zien; het tandsteen verdween geheel of werd poreus, waardoor het gemakkelijk was te verwijderen. Het resultaat was al merkbaar na 4 weken regelmatig gebruik.

Toepassingen

Tandplak, tandsteen, tandvleesontsteking, slechte adem.

Gebruik

< 5  kg    = ½ maatlepeltje
<10 kg    = 1 maatlepeltje (circa 330mg)
10-25 kg = 1 - 2 maatlepeltjes
> 25 kg   = 2 - 3 maatlepeltjes

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: ProDen PlaqueOff