Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Hokamix Skin & Shine

002.0008

Snel Overzicht

Hokamix Skin & Shine is rijk aan Omega 3, 6 én 9 vetzuren uit koudgeperste noten. Het verbetert de huid- en vachtconditie van honden en katten aanzienlijk en werkt ontstekingsremmend.

Op voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
Hokamix Skin & Shine 100 ml
€ 12,96
Hokamix Skin & Shine 250 ml
€ 26,50
Hokamix Skin & Shine 1000 ml (navulverpakking)
€ 83,65
View Detail
OF

Details

Omega vetzuren zijn essentieel

Dit houdt in dat het lichaam van uw hond ze niet zelf aan kan maken. Omega vetzuren moeten rechtstreeks via de voeding worden ingenomen. Via het (complete) voer krijgen honden en katten deze vaak niet voldoende binnen. Door verhitting tijdens de voerproductie en het openstaan van de voerzak gaat de werking van de omega vetzuren verloren.

De verhouding is ook niet altijd optimaal (te veel Omega 6 ten opzichte van Omega 3). Langdurige tekorten kunnen zich bij uw huisdier uiten in kale plekken, een vettige vacht en soms huidontstekingen. U kunt wat aan deze klachten doen met Hokamix Skin & Shine.

Eenvoudige toevoeging van pure oliën zoals zonnebloem-, olijf-, zalm-, of teunisbloemolie is minder zinvol, omdat dit maar één van de vetzuurtypen bevat. Skin & Shine voldoet daarentegen wel aan de benodigde vetzuren, in de goede verhouding. Als u Skin & Shine dagelijks over de voeding van uw hond geeft, bereikt u snel het gewenste doel: het herstel van het huidweefsel wordt ondersteunt, schilfers verminderen en voortdurende haaruitval wordt tegengegaan.

Notenolie beter dan visolie!

De meeste producten bevatten alleen Omega 3 en 6 op basis van visolie (zalmolie). Dat geeft meer risico op diarree en is korter houdbaar. Bovendien kan vis zware metalen of antibiotica bevatten. Hokamix Skin & Shine bevat geen visolie maar notenolie. Naast Omega 3 en 6 vetzuren bevat dit product ook Omega 7 en 9 vetzuren met een goede invloed op de gezondheid.

Skin & Shine met omega vetzuren heeft een betere werking

Hokamix Skin & Shine is rijk aan Omega 3, 6 én 9 vetzuren uit koudgeperste noten. Tevens is het gehalte aan vitamines A, D3 en E, iets verhoogd voor een betere en snellere werking. Het aluminium pompflesje houdt (zon)licht en zuurstof tegen om de werking van de vetzuren optimaal te houden. Bovendien is het product er handig mee te doseren.

Hokamix Skin & Shine is verkrijgbaar in een pompflesje met 100 ml, 250 ml of in navulfles van 1 liter.

Bij honden ook uitstekend te gebruiken in combinatie met Hokamix Forte om sneller resultaat te bereiken.

Gebruik

  • Kleine honden en katten: 2 ml per dag
  • Middelgrote honden: 5 ml per dag
  • Grote honden: 7 ml per dag

U kunt de benodigde dosering eenvoudig over het voer doseren.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen beoordeling

U bent nu het volgende product aan het beoordelen: Hokamix Skin & Shine