Online dierenwinkel met hoogwaardige producten
op een natuurlijke basis

Het Pet Food Plaza Spaarprogramma

Het Pet Food Plaza spaarprogramma

Wanneer u een account aanmaakt op Pet Food Plaza heeft u gelijk voordeel. Bij het aanmaken van een account krijgt u 10 punten cadeau op uw Pet Food Plaza spaarrekening. Het aanmaken van een account heeft meerdere voordelen. Zo kunt u uw bestelhistorie bekijken en orders die u al een keer geplaatst heeft nogmaals bestellen zonder alles opnieuw bij elkaar te hoeven klikken.

Om punten te sparen bij uw bestelling hoeft u alleen maar ingelogd te zijn tijdens het afrekenen. Dan spaart u automatisch 1 punt voor elke 10 euro die u besteedt in onze webshop. Bij uw volgende bestelling kunt u de gespaarde punten weer verzilveren. Alle verdiende punten blijven één jaar geldig. Verzilver uw punten dus wel regelmatig bij een bestelling. Na een jaar vervallen ze automatisch.

Er zijn nog meer manieren om punten te sparen:

  • Schrijf een productbeoordeling (maximaal 3 per dag) u ontvangt een euro per geschreven beoordeling mits het een zinnige beoordeling is,
  • Uw geboortedatum ingeven bij uw account (dan krijgt u een verjaardagscadeau!),
  • Via uw account vrienden uit te te nodigen op Pet Food Plaza (maximaal 3 per dag).

Bij elke bestelling kunt u de gespaarde punten inruilen voor extra korting. Dit doet u simpelweg door bij het afrekenen aan te geven hoeveel punten u wilt inwisselen. 

Ook beginnen met sparen? Maak dan nu een account aan!


 
03MJ-Z9WI-OQXX

Veel gestelde vragen

Ik heb al een account, kan ik dan toch die 10 punten krijgen?

Bij elk account dat is aangemaakt is altijd een bonus gegeven. Wanneer u een account heeft op Pet Food Plaza heeft u dus de punten ook al gehad. In december 2013 zijn we overgegaan op een nieuwe webshop. Klanten die hiervoor een account hebben aangemaakt op Pet Food Plaza zijn overgezet naar de nieuwe omgeving. Ook hun puntensaldo is hierbij overgezet. Weet u uw login niet meer gebruik dan de wachtwoord vergeten functie.

Ik heb een beoordeling geplaatst op Kiyoh naar aanleiding van mijn bestelling. Ontvang ik nu ook punten?

Nee. Er zijn veel webshops die beloningen geven voor het schrijven van een beoordeling. Voor onze klantbeoordelingen geven wij bewust geen beloning. Wij streven er naar beoordelingen te ontvangen die zo objectief mogelijk zijn. De praktijk is dat wanneer er bijvoorbeeld kans is om een waardebon van een bepaald bedrag te winnen mensen de beoordeling rooskleuriger schrijven om meer kans te maken op de prijs. 

Waar kan ik vrienden of familie uitnodigen om Pet Food Plaza te bezoeken?

Bovenaan in uw scherm zit een knop met de tekst Account. Klik deze aan. In de linkerkolom vindt u dan de functie voor het uitnodigen van vrienden.

Ik wil geen account aanmaken kan ik toch punten sparen?

Nee. Alleen mensen met een account kunnen sparen.

Ik ben punten kwijt die ik niet heb verzilverd, hoe kan dat?

Alle gespaarde punten die een jaar na het verkrijgen niet zijn verzilverd worden automatisch vervallen. Verzilver dus tijdig je punten.

Ik heb een andere vraag die hier niet tussen staat.

Neem contact op met onze klantenservice. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen, in elk geval binnen 1 werkdag.